Шумозахисні-екрани

Науково-виробниче підприємство "ІМВО" налагоджує виробництво шумозахисних екранів  для потреб Львова. Про це було домовлено 10 вересня 2010р. під час візиту міського голови Андрія Садового на підприємство.

 

Згідно з новими правилами виробництва доріг, на ділянках з підвищеним рівнем шуму необхідно встановлювати шумозахисні споруди. Вирішити це питання керівництво міста планує на базі виробничих потужностей Науково-виробничого підприємства "ІМВО" . За словами Андрія Садового, виробництво шумозахисних екранів силами львівського підприємства дозволить місту вирішити одразу декілька важливих завдань: зекономити кошти міського бюджету, підвищити рівень комфорту життя львів'ян та створити додаткові робочі місця.

НВП "ІМВО" вже має досвід виробництва продукції для потреб міста. Зокрема підприємство поставляє  спеціальний профіль Омега для прокладки сучасних трамвайних колій, розроблено та виготовлено металеві опори освітлення для ліній електропередач.

Шумозахисні екрани

Шумозахисні екрани призначені для приведення акустичних забруднень (шуму, пороху, газу) до нормативних гранично допустимих рівнів. Вони встановлюються на магістралях, дорогах, мостах, переходах, біля АЗС, житлових споруд, залізничних колій.

Шумозахисний екран являє собою збірно-розбірну конструкцію, що складається із набору акустичних панелей (складається із корпуса, виконаного із холоднокатаної сталі, з однобічною щілинною перфорацією і внутрішньо шумопоглинаючого матеріалу), котрі вмонтовуються в металеві стояки (виготовлені із двутаврового профілю і встановлюються кроком 4 м. на монолітний стрічковий залізобетон з допомогою анкерних болтів).

Профіль “ОМЕГА”

Профіль “ОМЕГА” – спеціальний профіль для сучасних трамвайних колій. Застосовується для модернізації існуючих шляхів трамвайного сполучення. Профіль “ОМЕГА” вмуровується у залізобетонну плиту, обтягується гумовою пластиною і після цього на нього накладаються металеві рейки, по яких рухається трамвай.

Опори металеві для ліній електропередач

Підприємством освоєно виготовлення металевих опор для ліній електропередач. Вони застосовуються для вуличного та паркового освітлення. Для захисту від корозії та тривалішого використання опори покриваються антикорозійною фарбою для зовнішнього використання. Опори металеві сертифіковані в системі УкрСЕПРО.