Компанія «ІМВО» реалізувала проект по обладнанню складського приміщення ТОВ ЮСК УКРАЇНА — відомої світової мережі магазинів товарів для дому.

У ТРК “Проспект” міста Києва відкрився новий магазин JYSK Ukraine. Складське приміщення магазину було обладнано палетними стелажними системами, компанія схвально оцінила виконання проекту і професійний підхід при монтажі стелажних систем. Раніше компанія "ІМВО" реалізувала проекти у магазинах JYSK у Львові і Хмельницькому.


"JYSK" – це міжнародна торгова мережа товарів для дому, компанія володіє магазинами в одинадцяти містах України. Це підприємство з великою історією, яка починається з 1979 року, коли було відкрито перший магазин. На сьогоднішній день до складу Групи "JYSK" входить більше ніж 2100 магазинів у 36 країнах світу, а загальна кількість персоналу становить близько 18500 працівників.

Компанія "ІМВО" вже багато років розробляє та постачає рішення для різних галузей ритейлу, включаючи магазини товарів для дому. Палетні системи зберігання завжди були найпопулярнішими завдяки простоті й ефективності конструкції. Широка номенклатура елементів дозволяє розробляти конструкції під будь-які навантаження та висоти. Компанія "ІМВО" також пропонує систему Double Deep з високою щільністю зберігання, виносні консолі для створення додаткових палетомісць, індивідуальну розробку елементів, а також нестандартні рішення. 

Популярним рішенням для розміщення товару всередині магазину є комбіновані стелажі, з можливістю викладки товарів на полицях для огляду відвідувачами і палетним зберіганням на верхніх рівнях. Ми також пропонуємо стелажі з розділювачами товару та експозиторами, стелажі з розділювачами для стільниць, стелажі з гребінками, стелажі для викладки товарів а також для складування рулонів. 

НВП "ІМВО" ще раз підтвердило своє звання надійного партнера. Успіх кожного клієнта для нас дуже важливий, ми робимо свій вклад у вирішення завдань складської логістики і сподіваємося на плідну співпрацю з "ЮСК УКРАЇНА" в майбутньому.