Компанія ІМВО представляє інноваційну систему безпаперового відбору - Pick-to-light.

Компанія ІМВО представляє інноваційну систему безпаперового відбору - Pick-to-light.

Компанія «ІМВО» більше 15 років займається розробкою і впровадженням рішень, спрямованих на оптимізацію складської логістики наших замовників. Цього року в нашому портфелі з'явився новий продукт, який дозволяє клієнтам значно скоротити операційні та часові витрати при комплектації замовлень - система безпаперового відбору Pick-to-light


Якщо Ви працюєте з великою кількістю товарних позицій то повинні знати, наскільки складно і витратно виправляти помилки відбору (помилка в підрахунку, виборі товару та ін). Паперовий відбір є найменш продуктивним методом і часто супроводжується подібними помилками. Система Pick-to-light— це найкраща альтернатива паперовому відбору! 
Ця зручна і інтуїтивно зрозуміла система може використовуватися у всіх типах складських комплексів і дистрибутивних центрів. Вона призначена для підвищення ефективності управління складом завдяки автоматизації процесів сортування різних SKU. 


Як це працює :
Інформація про замовлення в електронному вигляді передається в WMS-систему. Працівник, якому присвоєно певний колір, швидко знаходить ряд стелажів по світловому сигналу. Кнопка підтвердження буде блимати, а дисплей відображатиме кількість товару яке необхідно відібрати. Після відбору потрібно лише натиснути кнопку підтвердження, не витративши на все жодної зайвої секунди. 


Система має безліч переваг, основні з яких: 

  • Підвищення продуктивності комплектації на 50%;
  • Ідеальна точність, усунення помилок майже на 100%;
  • Прискорення проведення операцій, скорочення термінів поставок;
  • Короткий період окупності;
  • Налаштування системи з урахуванням індивідуальних умов роботи;
  • Проста інтеграція з будь-яким типом ERP/WMS клієнта;
  • Система управляється гнучким протоколом Ai-NET, сумісна з будь-якими видами програмного забезпечення;
  • Витримує діапазон температур -30*/+50*.

Pick-to-light має ще багато переваг, які найкраще проявляються при великій кількості товарних позицій. Стан замовлення відстежується в режимі реального часу і всі процеси відображаються в електронному вигляді, що є головним критерієм сучасного підходу до роботи. Впровадження цієї інноваційної системи не супроводжується жодними труднощами, Pick-to-light легко встановлюється, не вимагає додаткового устаткування і спеціального навчання з експлуатації. Система проста у всьому! 
 

Зв'яжіться з нами прямо зараз і оцініть всі переваги впровадження Pick-to-light на вашому складі. 

Проаналізувавши анкетну інформацію, наші співробітники підберуть найбільш підходящу модель Pick-to-light, оцінять бюджет реалізації проекту, розрахують час окупності і розкажуть про переваги системи виходячи з особливостей складського приміщення.